Компании

Учеснички / Минатогодишни Учесници

doXteam

Повеќе информации на официјалната страна на doXteam , со клик на:

iBorn

Повеќе информации на официјалната страна на iBorn, со клик на:

MCA

Повеќе информации на официјалната страна на MCA, со клик на:

NewMan’s Business Accelerator

Повеќе информации на официјалната страна на NBA, со клик на:

StepUP

Повеќе информации на официјалната страна на StepUP , со клик на:

GOBIVA

Повеќе информации на официјалната страна на GOBIVA, со клик на:

KOSTAL

Повеќе информации на официјалната страна на KOSTAL, со клик на:

Asseco SEE

Повеќе информации на официјалната страна на Asseco, со клик на:

Netcetera

Повеќе информации на официјалната страна на Netcetera, со клик на:

Apave SEE

Повеќе информации на официјалната страна на Apave, со клик на:

Intertec

Повеќе информации на официјалната страна на Intertec, со клик на:

ItLabs

Повеќе информации на официјалната страна на ItLabs, со клик на:

Sorsix

Повеќе информации на официјалната страна на Sorsix, со клик на:

Cosmic Development

Повеќе информации на официјалната страна на Cosmic Development, со клик на:

Haselt

Повеќе информации на официјалната страна на Haselt, со клик на:

Quipu

Повеќе информации на официјалната страна на Quipu, со клик на:

One Inside

Повеќе информации на официјалната страна на One Inside, со клик на:

IT gma

Повеќе информации на официјалната страна на IT gma, со клик на:

Allocate Software

Повеќе информации на официјалната страна на Allocate Software, со клик на:

Amphenol

Повеќе информации на официјалната страна на Amphenol, со клик на:

Раде Кончар ТЕП (RKTEP)

Повеќе информации на официјалната страна на RKTEP, со клик на:

Macedonia2025

Повеќе информации на официјалната страна на Macedonia2025, со клик на:

Мотива

Повеќе информации на официјалната страна на Мотива, со клик на:

MEPSO

Повеќе информации на официјалната страна на MEPSO, со клик на:

ATS Global

Повеќе информации на официјалната страна на ATS Global, со клик на:

Marquardt

Повеќе информации на официјалната страна на Marquardt, со клик на:

PopLeads

Повеќе информации на официјалната страна на PopLeads, со клик на:

Systems for Enterprise (S4E)

Повеќе информации на официјалната страна на S4E, со клик на:

Aptiv

Повеќе информации на официјалната страна на Aptiv, со клик на:

LTH

Повеќе информации на официјалната страна на LTH, со клик на:

Closer

Повеќе информации на официјалната страна на Closer, со клик на:

Seavus

Повеќе информации на официјалната страна на Seavus, со клик на:

SEDC

Повеќе информации на официјалната страна на SEDC, со клик на:

Гранит

Повеќе информации на официјалната страна на Гранит, со клик на:

ПСМ

Повеќе информации на официјалната страна на ПСМ, со клик на:

ATS Global

Повеќе информации на официјалната страна на ATS Global, со клик на:

ЕЛЕМ

Повеќе информации на официјалната страна на ЕЛЕМ, со клик на:

ЕВН

Повеќе информации на официјалната страна на ЕВН, со клик на:

Marquardt

Повеќе информации на официјалната страна на Marquardt, со клик на:

MCA

Повеќе информации на официјалната страна на MCA, со клик на:

Microsam

Повеќе информации на официјалната страна на Microsam, со клик на:

Ни Текна

Повеќе информации на официјалната страна на Ни Текна, со клик на:

Vox Teneo

Повеќе информации на официјалната страна на Vox Teneo, со клик на:

МАСИТ

Повеќе информации на официјалната страна на МАСИТ, со клик на:

Агенда


Време Тема Предавач
Вторник, 12 Март
10:00 - 12:00 отворање
12:00 - 14:00 Мотива (Едукативно предавање) Ана Јованоска
14:00 - 15:00 Едукативно предавање Christina Dickinson
15:00 - 16:00 StepUp (Едукативно предавање) Дарко Петровски


Време Тема Предавач
Среда, 13 Март
12:10 - 12:30 Sorsix
12:40 - 13:00 Quipu
13:00 - 13:40 Kostal
14:00 - 14:40 Netcetera


Време Тема Предавач
Четврток, 14 Март
12:30 - 13:00 New Man's
13:00-13:20 Раде Кончар

*Организаторот го задржува правото за измена на агендатa без претходна најава.

Организатори

Студентските парламенти на ФИНКИ и ФЕИТ

СП ФИНКИ

Студентски Парламент при Факултетот за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство

СП ФЕИТ

Студентски Парламент при Факултетот за Електротехника и Информациски Технологии

СП МФС

Студентски Парламент при Машинскиот ФакултетЗа нас

Саем за вработување и пракса 12.03.2019 - 14.03.2019

Опфаќајќи ги сите студенти од техничките факултети, настанот има за цел да ги поврзе работодавците со студентите, преку овозможување директна промоција на компаниите од една страна и претставување на искуството и знаењата на студентите од друга страна.

Претставниците од Вашата компанија ќе имаат прилика да ги запознаат студентите со начинот на кој работи компанијата, како и за условите што треба да ги исполнуваат за вработување или добивање практикантска работа во истата.

Преку 4500 студенти оставајќи го своето CV имаат можност да аплицираат за работа или пракса, а на Вашата компанија и се овозможува брз и лесен начин за пронаоѓање на потребниот профил на студенти со пристап до динамичката база од CV-a.

 • 4500+ студенти
 • 150+ интервјуа
 • 500+ портфолија
 • 30+ компании

Огласи

Погледнете ги активните огласи

Контакт

Доколку Ви се потребни повеќе информации, слободно можете да ни испратите порака

Автобуски линии во близина на факултетот:
- преку бул. „Партизански Одреди“, станица Драмски Театар (близу Драмски Театар и хотел Карпош)
(2, 2A, 4, 7, 11, 12, 15, 18, 19, 22, 22A, 24, 26, 59, 60, 64)
- преку бул. „Илинден“, станица Орце Николов (близу средното училиште „Орце Николов“ и ЈП Паркови и Зеленило)
(8, 15A)
За повеќе информации околу распоредот на автобуските линии, посетете ја веб-страницата на ЈСП-Скопје

 • Контакт лице: Дејан Димитриев
 • Телефон: +389 (0)71 374 176

 • Контакт лице: Александар Ѓоргиевски
 • Телефон: +389(0) 70 217 630

 • Контакт лице: Александар Блажевски
 • Телефон: +389 (0)77 764 477

 • E-mail: [email protected]
 • Адреса: “Руѓер Бошковиќ" Карпош II бб,1000 Скопје, Р.Македонија